Az EgyüttHató Egyesület megnyitotta ifjúsági irodáját és közösségi helyét a Klauzál utcábanHír | Esemény | 2014.10.13.

Október 3-án nyitotta meg ifjúsági irodáját és új közösségi terét az EgyüttHató Egyesület az újpesti Klauzál utcában. Az eseményen fiatalok, partnerek, környékbeli érdeklődők, régi és új ismerőseink körében mutattuk be eddigi eredményeinket, és amit ezután készülünk megvalósítani.

Ahogy a megnyitón is elhangzott, Egyesületünk 2010 szervez készségfejlesztő és közösségteremtő programokat, melyekbe eddig kétszáznál is több fiatalt tudtunk bevonni. Programjaink oktatást kiegészítő, kompetenciafejlesztő egyéni és csoportfoglalkozások; többek között a biztonságos internet, aktív állampolgárság, integráció területén. Munkánk során keressük az együttműködés lehetőségét a hazai és nemzetközi szervezetekkel egyaránt.

Állandó helyiségünk megnyitásával egy újabb fontos lépéssel kerülünk közelebb elképzeléseink megvalósításához: célunk olyan szolgáltatásokat és programokat szervezni, melyek hozzásegítik a fiatalokat szabadidejük értékes eltöltéséhez, hasznos támogatást nyújtanak a számukra, serkentik a fiatalok közösségi életét és ösztönzik a tolerancián és megértésen alapuló együttműködést. Hiszünk a közösség erejében, mely célokat ad, együttműködésre sarkall, támaszt és segítséget nyújt tagjainak.

Közösségi helyünkön hétköznap délután várjuk látogatóinkat, hogy együtt foglalkozzunk a biztonságos internethasználat kérdésével, vitakultúrával, álláskereséssel, nyelvtanulással, vagy csak hogy megnézzünk egy filmet, vagy beszélgessünk egymással.

 

Címünk: 1046 Klauzál u. 4.

 

Az Egyesületről és programjainkról bővebben honlapunkon olvashat:egyutthato.eu. 

 

 

--

Sebő Gergő

Programvezető

Együttható Egyesület