Autista tanulókat vittek kirándulni a bankfiók dolgozóiEsemény | 2013.06.16.

Különleges élménnyel ajándékozták meg a Kinizsi diákjait az OTP Bank debreceni fiókjának önkéntesei.

Az OTP Bank debreceni fiókjának önkéntes csapata idén május 30-án osztálykirándulásra vitte el a Kinizsi Pál Általános Iskola autista tanulóit. A kiránduláson elsőtől nyolcadik osztályig 25 gyerek és az osztályok pedagógusai vettek részt.

Ahogy a Dehirnek beszámoltak az önkéntesek, a nap reggel 8-kor indult, amikor is az iskola előtt várt a gyerekekre a bank saját autóbusza.

Az első úti cél az egri Tűzoltómúzeum volt. Mint levelükben olvasható: „itt megtekintették a régi idők tűzoltóautóit, és tűzoltásra használt eszközeit. Ezt követően felmentünk az Egri Várba, melynek múzeumait és kiállításait nagy érdeklődéssel tekintették meg a gyerekek. A vár megtekintése után utunkat folytattuk tovább és elmentünk Szilvásváradra, ahol egy kellemes ebédet fogyasztottunk el. Ebéd után sétáltunk még egy kicsit a patakparton és a bazársoron, majd indultunk hazafelé. A buszon töltött idő is kellemesen tel, st a beszélgetések mellett még mesenézésre is volt lehetőségünk. Egy tartalmas és élmény dús nap után este 7 körül érkeztünk vissza a tanulókkal az iskolához. Reméljük csapatunknak a jövőben is sikerül majd pályázati pénzt nyernie, és egy hasonlóan kellemes és programokkal teli napot megszervezni az iskola tanulói részére.”

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: DEHIR