„Attól még, hogy kerekesszékben ülök, lehetek én is stílusos srác” Hír | 2014.10.23.

Egy jóképű fiú, négy kerék és megannyi terv. A huszonkét éves Fenyvesi Zoli, becenevén Wheelchairguy pontosan úgy él, mint a vele egykorúak. Sőt filmforgatásra jár, divatbemutatókon vesz részt, és épp egy New York-i maratonra készül.

Mindig rendkívül stílusosan jelensz meg. Mióta érdekel ennyire a divat?

Igazából mindig is figyeltem erre, hiszen attól még, hogy kerekes székben ülök, lehetek én is stílusos srác. Persze vannak egyes ruhadarabok, amiket nem hordhatok az állandó ülő helyzet miatt. Nagyrészt az édesanyámnak köszönhetem az ízlésemet. Ő is, mint a legtöbb nő, rajong a szép dolgokért, szeret vásárolni, és mivel születésem óta kettesben élünk, így sokszor én is vele tartottam a shoppingolásokra. Ahol aztán, legyünk őszinték, a nők rengeteg időt el tudnak tölteni, így nem volt más választásom, addig én is megnéztem a férfiruhaosztályt. Egyszer aztán azon kaptam magam, hogy egyre több és több ruhát akartam már én is felpróbálni.

Akik a divatszakmában sürögnek-forognak, jól ismernek téged, hiszen nincs olyan neves hazai divatesemény, ahol te ne jelennél meg. A divat iránti rajongásod, vagy csupán a társaság, a show hangulata vonz téged?

Egyrészt valóban az aktuális trendek iránti érdeklődésem miatt szeretek elmenni az ilyen jellegű rendezvényekre, másrészt pedig hogy széles körben megmutassam: kerekes székben ülve sincs vége a világnak. És mivel egyre többen tudják, hogy élvezem a divatbemutatókat, vagy akár az élő tévéshow-kat, ezért általában már meg is hívnak. Kedvelem a magyar tervezőket, egytől egyig roppant tehetségesek, az ő kreációikat igazán öröm nézni.

Aki szereti a trendeket, örül a szezonváltásnak, a sok újdonságnak. Neked most éppen mi a kedvenc őszi szetted?

Általában hosszú szárú cipőket és farmert hordok, ez mindig ilyen alap, amihez jön a folyamatosan változó, javarészt feliratos pólók gyűjteménye. Ősszel ezt még megspékelem egy bőrdzsekivel vagy csak egy cipzáras pulcsival. Mostanában a NUBU-tól és Benus Danitól szoktam ruhákat választani. Lenyűgöz az egyéniségük és egyediségük.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: NŐK LAPJA CAFÉ