Állásbörzét tartanak ÚjpalotánHír | 2014.05.28.

Május 29-én csütörtökön állásbörzét tartanak az Újpalotai Közösségi Házban.

Az Újpalotai Közösségi Ház (Zsókavár u. 15.) május 29-én újra az álláskeresők központjává válik. Ezen a napon szervezi legújabb állásbörzéjét az Újpalotai Családsegítő Szolgálat Munkanélküli Fiatalok Tanácsadó Irodája (MUFTI) – írják közleményükben.

A rendezvény kínálatban megtalálhatóak lesznek a hazai és külföldi munkalehetőséget ajánló munkaadók, munkaerő közvetítő cégek, a munkaügyi központ képviselői, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XV. kerületi Tagcsoportja, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, melyek vállalkozással kapcsolatos információt, segítséget nyújtanak.

A börzén részt vevő fiatalok részletes tájékoztatást kaphatnak a diákmunka-vállalás feltételeiről, lehetőségeiről és a pályakezdő munkavállalók számára kínált lehetőségekről egyaránt. Emellett a börzén az érdeklődők találkozhatnak megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató szervezettel, kisgyerekes anyukák számára a munkaerő piaci visszatérést segítő programmal, diákmunka stúdiók ajánlataival.

A munkaadók ajánlatai mellett a résztvevők álláskeresési technikákkal, önéletrajzírással és motivációs levél készítéssel foglalkozó előadásokat is meghallgathatnak, valamint munkajogi és grafológiai tanácsadáson is részt vehetnek – tájékoztatott Geist Gábor a MUFTI vezetője.

Az állásbörzén a RehabJob is részt vesz, várunk mindenkit szeretettel!

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: HR PORTAL