A VGYKE Operatőröket, vágókat keres!Hír | 2015.03.30.

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Egyesülete (VGYKE) azonnali kezdéssel gyakornokokat és megváltozott munkaképességű munkatársakat keres az egyesület adó 1% -os kampány tevékenységének megtervezéséhez és lebonyolításhoz. Olyan kreatív alkotó, rendkívül ambiciózus fiatalokat keresünk, akik a látássérültség témáját és az egyesületünk szolgáltatásait egy fantáziadús és újszerű kampányfilmben tudnák megjeleníteni.

A kisfilmet a gerillamarketing eszközeivel az interneten keresztül szeretnénk több tízezer emberhez eljuttatni, népszerűsítve az egyesületet, illetve buzdítani az embereket arra, hogy adójuk 1%-át egyesületünknek ajánlják fel.

Amennyiben szeretnél Te is részese lenni egy kreatív és egymást inspiráló alkotói csapatnak, ahol bátran kipróbálhatod ötleteidet és szárnyalhat a fantáziád, akkor töltsd el nálunk szakmai gyakorlati időd, vagy légy új munkatársunk!

Kedvcsinálóként nézd meg az egyesület "Vak vezet világtalant" című kisfilmjét - melynek több, mint 14.000 megtekintése van -, valamint honlapunkat a www.vgyke.com oldalt.

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet az info@vgyke.com" e-mail címen.