A siket lány megszólaltHír | 2012.12.21.

Egy kosárlabdameccsen, véletlenül találkozott a későbbi szépségkirálynő, Weisz Fanni és Vujity Tvrtko. A TV2 műsorvezetője azóta megváltozatta a fiatal lány életét, de Tvrtko is sokat változott megismerkedésük óta.

Fanni, édesanyja és Tvrtko Hajdú Péter vendége volt a TV2 Frizbi című műsorában. A szépségkirálynővé választott szőke szépség örömmel fogadta, hogy a közönség jelnyelven köszöntötte, ő pedig őszintén mesélt arról, mit is jelent az épek között siketként elfogadtatnia magát.

- Fanni nem jobb vagy rosszabb ember, mint öt évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk, csak nem vették észre. Élt a maga világában, ahol vagy sikerült elfogadtatnia magát, vagy nem - emlékezett vissza Tvrtko. Az ő szerencséje, hogy volt valaki, aki megfogta a kezét és megmutatta a világnak: íme egy fiatal lány, aki ugyanolyan, mint mi és attól nem kevesebb, hogy siket. Ebben az országban sok ezer Weisz Fanni van és ha mindegyikük kezét megfogná valaki és megmutatná a világnak, hogy "íme egy értékes ember", sokkal jobb társadalomban élnénk - mondta a Napló műsorvezetője.

Tovább a tejes cikkre

Forrás: STOP.HU