A pillanat, amikor a Maroon 5 valóra váltotta egy Down-szindrómás kisfiú álmátHír | 2015.03.08.

Christopher Warner 10 éves, Down-szindrómás és az egyik legnagyobb Adam Levine rajongó. A kisfiú napirendjének szerves részét képezi, hogy foglalkozásai közti szünetekben meghallgassa kedvenc Maroon 5 slágereit. Az emberi összefogásnak köszönhetően pedig a legnagyobb álma is valóra vált.

Christopher az egyik foglalkozásán választotta feladatként, hogy elkészíti a Maroon 5 plakátját. Fejlesztő tanára, Avery Stanert fejéből pedig ekkor pattant ki az ötlet: mi lenne, ha videóra vennék a munkafolyamatot, hogy Adam Levine is megtudhassa, ki is az ő első számú rajongója.

„Christopher egy csodálatos kisfiú, aki – mint szinte minden korabeli – imádja a popzenét. A kedvence a Maroon 5. Az egyik foglalkozás keretében készített egy plakátot a bandáról. Mindennap keményen dolgozik, hogy minél hosszabb szüneteket tarthasson a foglalkozások között azért, hogy meghallgathassa a kedvenc Maroon 5 slágereit.”

– írta a Youtube-ra egy hete feltöltött videó magyarázataként a tanár, aki végül a helyi rádióállomásnak is elküldte a linket, azzal a reménnyel, hogy esetleg valóra válthatja kis kedvence álmát, és összehozhat egy találkozót a zenekarral, akik turnéjuk következő állomásaként Marylandbe érkeztek. A rádiósoknak több sem kellett, minden követ megmozgatva eljutottak a Maroon 5-hoz, akik örömmel váltották valóra Down-szindrómás kis rajongójuk álmát. Az ő boldog mosolya pedig többet ér minden díjnál és elismerésnél.

„A zenekar fantasztikus volt! Chris nagyon izgult, úgyhogy a fiúk, hogy oldják kicsit a feszültséget, egy körben a földön fekve beszélgettek vele.”
Tovább az eredeti cikkre és a videóra
Forrás: NŐK LAPJA CEFÉ