A magyar mozikban is látható lesz A Bélier családHír | 2015.07.02.

Július 23-án kerül a magyar mozikba A Bélier család, az elmúlt időszak legsikeresebb francia vígjátéka, egy egyszerre szórakoztató és szívmelengető családi vígjáték egy fogyatékkal élő család mindennapjairól és nehézségeikről, valamint egy tinédzser felnőtté válásáról és az ezzel járó problémáiról.

A Bélier család fantasztikus sikert aratott Franciaországban, ahol négy hétig vezette a nézettségi listát, további négy hétig szerepelt dobogón, 12 hétig szerepelt a mozis toplistán, és több mint 7 millió néző látta a francia mozikban. Több mint 56 millió dolláros bevételével jelenleg az év második legsikeresebb filmje, megelőzve valamennyi amerikai blockbustert. A Bélier család világszerte belopta magát a mozinézők szívébe, és toplistás volt Európa-szerte, Spanyolországtól kezdve Olaszországon át Hollandiáig.

Eric Lartigau filmje egyszerre szórakoztató és szívmelengető családi vígjáték egy fogyatékkal élő család mindennapjairól és nehézségeikről, valamint egy tinédzser felnőtté válásáról és az ezzel járó problémáiról. A Bélier család világszerte hatalmas elismerést aratott a kritikusok és a közönség körében, egyszerre mutatva be kellő iróniával és humorral a siketnémák mindennapjait.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: MNO.HU