A lebénult világsztár újra a nyeregben!Hír | 2015.07.14.

Emlékeztek még Martyn Ashtonra? Ő az a fickó, aki elképesztő mutatványokkal kápráztatta el a nézőket. A triál negyvenegy esztendős brit világbajnoka egy látványos trükkökkel teli bemutató film készítése során hatalmasat bukott, a három méteres zuhanás után olyan szerencsétlenül esett a hátára, hogy deréktól lefelé lebénult. Most újra nyeregbe ülhetett!

A Road Bike Party második részének forgatásán történt a baleset, Martyn az egyik igen veszélyes trükk során három méter magasról esett a hátára. Óriási volt a baj, de a brit csillag kérésére két triálos jóbarátjának segítségével befejezték a filmet, amely hatalmas sikert aratott, már az első hónapban 66 ezer kedvelést kapott a videómegosztó portálon, s kevesebb mint két év alatt csaknem 14 millióan nézték meg.

Martynt a civil életben sem hagyták magára a barátok, előbb készítettek neki egy háromkerekű motoros bringát (valójában egy átalakított kerekes széket), amellyel hosszabb túrákra is el tud menni – hősünk a tribike vezetése közben sem kerüli a kihívásokat…

Tovább a teljes cikkre

Forrás: IRONMANBUDAPEST.HU