A lebénult katona felállt a kerekes székből, hogy a feleségét meglephesse az első tánccalEsemény | 2014.11.23.

Azért a Vatikánt ne hívják fel, az esetnek a csodához semmi köze, viszont az emberi találékonyság és a szerelem nem ismernek határokat!

Joey Johnson őrmester tíz hónapot töltött Afganisztánban, ahol egy Salerno nevű, előretolt műveleti bázison szolgált. Miután leszerelt, poszttraumás stressz szindrómája lett, és a feszültséget motorozással igyekezett levezetni, szinte már csak az adrenalin löketeknek élt. 2012 augusztusában – négy hónappal az után, hogy megismerte mostani feleségét – azonban súlyos balesetet szenvedett, és mellkastól lefelé lebénult.

A Joey és Michelle egy country koncerten ismerkedett meg, és már ott észrevették, hogy nemcsak a vezetéknevük egyezik, hanem ugyanazon a napon is születtek, június 29-én. Azonnal tudták, hogy ez mit jelent, miután kiderült, hogy Joey szülei, Ruth és Michael Johnson is egy napon születtek, ők január tizennegyedikén osztoznak.

Joey végül 2013-ban azt javasolta a menyasszonyának, hogy 2014. június 28-án házasodjanak össze, egy nappal a születésnapjuk előtt.

„A családjaink és én is túl sok mindenen mentünk keresztül, de mindvégig tudtuk, hogy Joey ugyanaz az ember maradt, vicces és szerethető pasi, mint a baleset előtt.” – mondta Michelle az ABC-nek. „Meg kellett tanulnia egy teljesen új életformát, és elfogadnia önmagát és a kerekes székét. Minden nap meg kell küzdeni a zuhanyzással, a felöltözéssel, és meg kell próbálnia „funkcionálni” is. Mi lelki társak vagyunk!”

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: NYUGAT.HU