A küzdeni tudásra tanít Nick VujicicHír | 2013.04.14.

Saját történetével inspirálja az embereket egy boldogabb életre.

Igazán reménytelenül kezdte életét Nick Vujicic, a kéz és láb nélkül született ember. De megmutatta a világnak, hogy így is lehet teljes és boldog életet élni. A világhírű motivációs tréner eddig több mint 40 országban tartott előadást. Ebben a hónapban pedig a Nem adom fel Alapítvány meghívására hazánkba látogat, hogy a magyarokat is segítse megtanítani a küzdeni tudásra, illetve megerősítse őket abban, hogy ne adják fel álmaikat. Az „Ez az a nap!” rendezvénysorozat keretében április 18-–20-a között Budapesten, Pécsett és Debrecenben tart majd előadásokat.

Nick Vujicic magyarországi előadásai során fellép a világ első, sérültekből álló gospel kórusa, a Bolyki Balázs vezetésével működő Never Give Up Gospel, a nemrég harmadik lemezbemutatóját tartó sérült fiatalokból álló NEMADOMFEL Együttes, Noel Richards angol énekes, dalszerző, illetve Pintér Béla.
Az előadások különlegessége, hogy a jegybevétel jótékony célokat szolgál, hiszen a Nem Adom Fel Alapítvány a teljes összeget az Óbudán felépülő, Magyarország első passzívházként működő szociális intézményének létrehozására fordítja, mely lakóotthonként fog szolgálni a fogyatékossággal élők számára.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: MEOSZ