A fotózás megfékezte a depressziómatHír | 2015.05.23.

William Patino élete nem egyedi, de a problémára adott válasza sok mindenkinek segíthet: mielőtt végleg elmerült volna sötét gondolataiban, talált magának egy hobbit, ami ma már a munkája és kapaszkodója is egyben.

A történet röviden: a most 28 éves Will 2012-ben megházasodott, volt egy jó munkahelye, látszólag megvolt mindene, csak közben megjelentek a belső démonjai is, depressziós lett. Állapota egyre rosszabbodott, kórházról kórházra járkált, élete szépen lassan kifolyt a kezei közül. A változást egy európai körút hozta el, amelyre először nem akart elmenni, aztán mégis jól végződött. Rengeteg fotót készített, állandóan a kezében volt a fényképezőgép és ez a lelkesedés otthonába visszatérve sem hagyott alább. Fotózott mindent, kutyát, macskát, feleséget, bogarat, naplementét, napfelkeltét, minden apróságot a ház körül. Depressziója ezzel nem múlt el, de a korábbi sötét gondolatok helyett újra felfedezte az élet apró szépségeit.

Sok éven keresztül kereskedőként dolgozott, azonban 2015-ben teljesen felhagyott ezzel a tevékenységgel és most már kizárólag a fotózásból él. Emellett workshopokat szervez és nemzetközi marketing kampányokon is dolgozik (nem kisebb ügyfelekkel, mint az Apple vagy a Samsung).

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: VIZPARTIFEJLESZTESEK.BLOG.HU