2012-ben is Fogadj Örökbe egy Macit!Esemény | 2012.12.17.

Sztármacik várnak új gazdára: jótékonysági árverés idén is! Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője és a "Fogadj Örökbe egy Macit!" program ötletgazdája második alkalommal rendezi meg jótékonysági aukcióját december 19-én, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők helyzetére.

A TV2 műsorvezetője, Kárász Róbert 2012 elején „Fogadj Örökbe egy Macit!” címmel azért indított jótékonysági programot, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők nehéz helyzetére, és támogassa munkahelyteremtésüket. Az akcióhoz kapcsolódó, márciusban megtartott jótékonysági árverésre 60 ismert ember ajánlotta fel gyerekkori mackóját. Akkor végül 4 millió forint gyűlt össze, melyet teljes egészében a megváltozott munkaképességűek munkahelyteremtésére fordítanak.

A program most újabb szakaszához érkezett: a második „Fogadj Örökbe egy Macit!” jótékonysági aukcióhoz ezúttal is számos híresség és közéleti személyiség csatlakozott és ajánlotta fel szeretett kabaláját.

"Az első árveréshez képest most már nem csak mackóikat ajánlják fel Magyarország kedvencei, hanem egy-egy személyes tárgyukat is. Ez alkalommal is sikerült olyan nagy neveket a kampány mellé állítani, mint Szabó István, Alföldi Róbert, Kepes András, Pécsi Ildikó, Koltai Lajos, Radics Gigi, Berki Krisztián és Kern András" - mondta Kárász Róbert.

Az idei aukció, melynek bevételét természetesen most is teljes egészében a fogyatékkal élők foglalkoztatásának elősegítésére szánják, december 19-én 19 órakor kezdődik a Polgár Galériában. (V. ker, Petőfi Sándor u. 16.)

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: NŐI TÉMA