Adminisztrátor

Ossza meg:
Hirdető: P.Geri Kft

P.Geri Kft
Munkakör megnevezése: Adminisztrátor
Szakterület megnevezése: asszisztencia, adminisztráció
Munkavégzés helye: Budapest
Cégleírás: Táplálékallergia szaküzlet 2009 óta van jelen a piacon, nem sokkal nyitás után a bolt mellett webáruházat is nyitott. Jelenleg 5 egységből álló gluténmentes „üzem” található az Ecseri úti metrómegállónál: gluténmentes étterem, pékség, cukrászda, bolt, webáruház.
Főbb feladatok: Az 5 üzemi egységünk adminisztratív feladatainak elvégzéséhez keresünk rész- vagy főállásban, word, excel, webes felületek kezelésében jártas kollégát.
Az adminisztráció minden esetben egyértelmű feladatmeghatározással és magyarázattal kerül átadásra.
Feladatok többek között: adatok lehívása, azok átalakítása más formátumban, fotók körbevágása, elnevezése, webáruházban párosítása, a webáruházban termékadatok, kategóriák kiegészítése a vásárló keresésének könnyítése érdekében egy közismert adminisztrációs felületen, mely teljesen felhasználóbarát (Wordpress).
Munkakör betöltésének feltételei: • Megváltozott munkaképesség igazolása hatályos (érvényes) szakvéleménnyel, szakhatósági állásfoglalással.
• Word, Excel ismeretek, jártasság az alapvető képkezelésekben (körbevágások, méretre igazítások, alapbeállítások), böngészők kezelésében jártasság, WordPress adminisztrációs felület ismerete nem elvárás, de előnyt jelent.
Egyéb megjegyzés: Amire mindezekért cserébe nálunk számíthatsz:
• versenyképes juttatási csomag
• stabil hátterű cég, hosszú távú munkalehetőség
• kellemes, biztonságos munkakörnyezet - jó munkahelyi légkör
• nagyfokú rugalmasság

A munkavégzés helye:
Munkavégzés szempontjából rugalmasak vagyunk, otthoni munkavégzés is elfogadott a betanulási idő után, amennyiben teljesen helyhez kötött a jelentkező egy videohívásban egyeztessünk.
A cég székhelye az Ecseri úti metrómegállónál található Bp. Üllői út 149., itt tudunk a munka tevékenységéhez biztosítani helyet és eszközöket.
Szükséges végzettség: középfokú, érettségivel (szakközépiskola, gimnázium)
Munkaviszony időtartama: határozatlan idejű
Napi munkaidő: rész-, és teljes munkaidőben egyaránt