Állásajánlatok megváltozott munkaképességűeknek
további állásajánlatok »

RSSHíreink

8 ok, amiért nem hívnak vissza az állásinterjú után 2017.04.29.

Az első interjú kör meglepően jól ment, ám hetek teltek el, és semmi hír a cég felől. Végül megkapod az elutasító e-mail, amelyről szinte ordít, hogy automatikusan generált, klisékkel teli szöveg, és persze semmi magyarázat nincs arra, vajon miért nem feleltél meg az elvárásoknak. Mi lehetett a baj?

tovább

Fogyókúrarekord Magyarországon 2017.04.29.

Több mint harmincan vettek részt a MediFitness™ Orvos- és Sporttudományi Központ által meghirdetett „Legyünk Együtt Testzsírcsökkentő Rekorderek!” program első turnusában, a zárómérések eredményei pedig minden korábbi várakozást felülmúltak.

tovább

Albínó Benett-kenguru Szegeden 2017.04.28.

Újra albínó Benett-kenguru (Macropus rufogriseus) született a Szegedi Vadasparkban. Különleges látvány fogadja azonban a látogatókat, a fehér kölyök egy szürke nőstény erszényéből bújik néha elő, az albínó anya pedig átlagos kicsinyét gondozza - közölte Veprik Róbert igazgató.

tovább

Egyszerűbben hosszabbíthatják meg jogosítványukat a siket és nagyothalló járművezetők 2017.04.28.

Egy várva várt rendeletmódosításnak köszönhetően a gépjárművezetői engedély meghosszabbításakor esedékes egészségi alkalmassági vizsgálat már a siket és nagyothalló személyek esetében sem jelent speciális orvosi vizsgálatokat.

tovább

A lépcsőzés jobb, mint a kávézás 2017.04.27.

Több energiát érezhetnek magukban az emberek, akik néhány percet lépcsőznek, mint akik kávéval indítják a napjukat.

tovább